Andrei Koivumäki

Yrityksen perustaja, alan suunnannäyttäjä ja edelläkävijä Andrei Koivumäki kuuluu Suomen tunnetuimpien ja menestyneimpien asuntomyyjien joukkoon. Andrei aloitti alalla täysin nollasta, itselleen tuntemattomassa kaupungissa. Usko itseen, vahva työmoraali, itsekuri, kunnianhimo sekä kova ja jatkuva tekeminen ylämäistä huolimatta ovat nostaneet Andrein Suomen huippumyyjien kärkinimeksi.

Andrei Koivumäki aloitti Kallion Kiinteistömaailmassa vuonna 2012. Jo ensimmäisen työvuoden jälkeen hän oli toimiston paras myyjä, eikä Andrei tämän jälkeen luovuttanut parhaan myyjän titteliä kenellekään muulle. Vuosina 2015–2017 Andrei työskenteli Helsingin Kiinteistömaailman lippulaivamyymälässä Bulevardilla sekä asuntomyyjänä, että kehitysjohtajana. Bulevardilla työskennellessään Andrei Koivumäki nosti yrityksen liikevaihtoa merkittävästi ja toimisto vakiinnutti paikkansa ketjun ykkösmyymälänä kaikista Helsingin myymälöistä, mikä oli vaikeana markkina-aikana suuri saavutus. Vuonna 2017 Helsingin Kotijoukkue houkutteli Andrein riveihinsä asuntomyyjäksi ja kehitysjohtajaksi. Andrei työskenteli Helsingin Kotijoukkueessa 2 vuotta, jonka aikana hän rikkoi kaikki yrityksen myyntiennätykset.

Andrei on toiminut välitysalalla suunnannäyttäjänä ja nostanut esimerkiksi sosiaalisen median hyödyntämisen asuntojen markkinoinnissa uudelle tasolle. Andrei on saavuttanut sosiaalisen median avulla merkittävän näkyvyyden ja brändiarvon yrityksille, joissa hän on työskennellyt. Andrei myy asuntoja erilaisella ja raikkaalla otteella – sosiaalisen median hyödyntämisen lisäksi Andrei toi asuntoesittelyvideot osaksi asunnonmyyntiä myös Suomessa.

Mies on tähdittänyt keväällä 2019 Nelosella ilmestynyttä tv-ohjelmaa Asuntokaupat sokkona sekä kirjoittanut kaksi hyvin menestynyttä ammattikirjallisuuden kirjaa.

Andrei on kysytty puhuja myynti- ja motivaatiotilaisuuksissa. Herra onkin kouluttanut satoja myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia esimerkiksi sellaisissa yrityksissä kuin Handelsbanken, Telia ja Aikamatkat. Lisäksi Andrei on tehnyt yhteistyötä merkittävien kansainvälisten brändien kuten Samsungin ja Koneen kanssa.