Vuokralaisen löytäminen on nyt hyvin haastavaa – näin ratkaiset ongelman

Tavallinen “laitetaan kämppä nettiin ja sormet ristiin” -tapa ei enää toimi. Kohteesi vuokralle saaminen on siis tällä hetkellä hyvin haastavaa. Vuokralle tarjotaan pelkästään Helsinki–Espoo–Vantaa -akselilla 10.500+ asuntoa. Miten ihmeessä saat oman asuntosi vuokrattua, kun asuntosi listataan Internetiin numerolla 10.501? Tyhjät kuukaudet syövät tuottoa, korot nousevat ja vastikelaskujakin on korotettu. Todennäköisesti koskaan ei ole ollut näin kova tarve välttää tyhjiä kuukausia kuin juuri nyt.

Neliöt Liikkuulla olemme tunnistaneet ongelman ja auttaneet asiakkaitamme saamaan asuntojaan vuokralle markkinatilanteesta huolimatta. Prosessin joka vaiheessa tarvitaan ammattilaisen otetta. Siksi Neliöt Liikkuulla olemme kehittäneet ainutlaatuisen vuokrauspalvelun ratkaisemaan asunnonvuokraushaasteesi, niin vältät tyhjät kuukaudet ja voit helpottuneena keskittyä vuokranmaksutilisi saldon kasvuun.

Neliöt Liikkuun vuokravälittäjillä on yli 5.100 asunnon vuokrauskokemus, joten asuntosi on erinomaisissa käsissä. Vuokravälittäjämme ovat päätoimisia vuokravälittäjiä, joten oma vuokravälittäjäsi keskittyy vain asuntosi vuokraamiseen.

Miten prosessi toimii käytännössä? Jätä meille yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä. Sovimme tutustumiskäynnin kohteelle. Käynti on mahdollista suorittaa myös etänä. Perehdymme kohteeseen ja ehdotamme parasta mahdollista vuokrahintapyyntöä ja -strategiaa. Allekirjoita toimeksianto pankkitunnuksilla ja me hoidamme loput. Otamme asunnostasi ammattimaiset valokuvat. Laadimme laajan vuokrailmoituksen, minkä jälkeen asuntosi näkyy kaikkialla, josta vuokralainen voi keksiä asuntoa etsiä. Keskitymme erityisesti vuokralaisen taustojen katsomiseen. Mikäli vuokrasopimus ei kestä vähintään yhtä vuotta, niin etsimme uuden vuokralaisen ilman välityspalkkiota.

Takaamme, että asuntosi saadaan nopeasti vuokrattua parhaaseen mahdolliseen hintaan. Ota meihin yhteyttä, niin vältetään yhdessä tyhjät kuukaudet. Me palvelemme Sinua.