Veronica Wolff

Veronica on timanttinen, neuvottelutaitoinen myynnin ammattilainen. Hän tuntee sekä asunnot että ihmiset, ja osaa käsitellä niin numeroita kuin tunteitakin. Kun haluat, että myynti tapahtuu nyt heti, taidokkaasti ja sinulle helposti sekä tuottaa haluamasi tuloksen, valitse Veronica. Voit jo melkein sanoa ”myyty”. Tämä on lupaus ja Veronica pitää aina lupauksensa.

Pohjanmaalta kotoisin oleva Veronica on aina ollut ahkera ja tunnollinen työssään ja rakastaa haasteita. Kiinteistönvälittäjän valinnassa toimivat samat perusteet, kuin ihmissuhteissakin. Asunnon, kiinteistön tai toimitilan myyminen on iso asia. Suhde tilaan voi olla yhtä pitkä, kuin elämäsi tärkeimmät ihmissuhteet. Sinulle merkitykselliset asiat näkyvät, kuuluvat ja tuntuvat kodissasi. Veronica välittää ne eteenpäin niin, että niitä arvostetaan. Tärkeintä on, että kun hän myy asuntoasi, keskittyy hän siihen, mitä myy. Siksi hän onnistuu myymään, myös sinun asuntosi – missä vain ja millainen tahansa se on.

Veronicalla on pitkä historia myynnin parissa, 10 vuotta kiinteistönvälittäjänä ja sitä ennen media-alalla. Opinnot hän suoritti Lontoossa London Metropolitan Universityssa ja työskenteli myynnin eri tehtävissä koko opintojen ajan. Niinpä kokemusta kansainvälisestä kaupankäynnistä löytyy myös.

Vapaa-ajallaan Veronica harrastaa juoksemista, pyöräilyä sekä on innokas uimari – hän pulahtaa järveen vuoden jokaisena aamuna. Periksiantamaton asenne ja kunnianhimo tekemiseen, suurella sydämellä, johtavat aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.